VIDEO | Twee clowns volgen de zoeker op

In de tijd voor Kerst en voor Pasen heeft ‘de zoeker van Grou’ filmpjes gemaakt, waarin hij op zoek ging naar ‘lichtpuntjes in een donkere tijd’ (Advent) en naar ‘het goede leven’ (40 dagen tijd). De filmpjes brachten hem op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen.

Nu nemen we afscheid van de zoeker en wordt hij opgevolgd door twee clowns, die in Grou rondlopen en elke week een nieuw verhaal vertellen, naar aanleiding van het thema dat in die week aan de orde is.

11 april:

Johannes 21:15-24. Je hebt niet alles zelf in de hand. Bella vind een koffertje met daarin een goocheltruc. Ze wil het graag zelf doen maar kan ze dat wel, zonder hulp?

Het zijn: Carol Ann Stiekema, die in Zuid Afrika als clown heeft gewerkt en in Grou is beland en Arthur Pirenne, professioneel clown, die onder meer werkt voor Cliniclowns.

Carol Ann speelt de domme clown Bella Antoinette Josefina Madeleine Bertina Sofia Paardenbloem.  Arthur speelt de verwaande clown Dirk Toor. Ze spelen op verschillende plekken in Grou, waar ze de meest dolle dingen meemaken.

Over de auteur