Nieuwe vloer

De laatste tijd viel het sommige misschien op dat er een muffe geur hing in het catechisatielokaal. Half oktober werd het duidelijk dat het mis was toen iemand zomaar met de hak door het zeil zakte. De oorzaak blijkt een grote schimmelplek veroorzaakt door vocht onder het vloerzeil.

Omdat er deze periode van het jaar gebruikelijk ook veel activiteiten in het lokaal gepland staan was het even paniek. Gelukkig waren er veel vrijwilligers die direct geholpen hebben het lokaal weer in orde te maken. De helft van de vloer in het lokaal is verwijderd en afgevoerd waarna er nieuwe houten vloerdelen overheen gemaakt zijn. Uiteindelijk is het versleten zeil vervangen door fraaie tapijttegels in bijpassende kleuren van het lokaal. Op 19 oktober was alles weer gerepareerd en kon het lokaal weer in gebruik worden genomen. Het ziet er geweldig uit en het ruikt ook weer lekker.

Met dank aan Jan van der Kuip, Lolke Hoogeboom en Eelke Pander en de tuinploeg met Hendrik Scholte, Oane de Haan en Siete Veenstra voor hulp bij het sjouwen, vegen en afvoeren.