Kerkdienst 26 sep 2021

Kaart niet beschikbaar

Date(s) - 26/09/2021

Voorganger: ds G Wessels uit Stiens

Iedereen is van harte welkom om onze kerkdiensten bij te wonen.  Toch zijn we in deze bijzondere tijd verplicht maatregelen  te nemen zodat afstand tussen bezoekers gewaarborgd is. Wij vragen u van te voren een plaats te reserveren (samen met uw gezinsleden). Natuurlijk kunt u ook gewoon komen op zondagochtend zonder te reserveren maar voor ieders veiligheid kan het voorkomen dat de kerk dan toch al vol zit.

De kerk is momenteel zodanig ingedeeld dat er minimaal 1,5 m afstand tussen andere bezoekers  is.  Dat betekent tegelijkertijd dat er minder plaatsen beschikbaar zijn dan normaal gesproken. In onze kerk zijn momenteel maximaal 40 plaatsen beschikbaar.

Belangrijk is dat de volgende algemene randvoorwaarden in acht worden genomen:

• Thuisblijven bij klachten (zie ook de gezondheidscheck op de website van de Rijksoverheid)
  • Bij binnenkomst zal de koster u uw plaats aanwijzen
  • Na afloop van de dienst blijven zitten totdat de koster het aangeeft

Kies hieronder met hoeveel personen u graag wilt komen. Digitaal reserveren kan tot zaterdagmiddag 18.00 uur zodat de koster rekening kan houden met uw reservering.

Meeluisteren

Luister live mee via kerkomroep.nl

Reserveringen

Het reserveren is mogelijk vanaf woensdag