Kerkdienst 22 november 2020

Kaart niet beschikbaar

Date(s) - 22/11/2020

Sint Piterkerk Grou

Iedereen is van harte welkom om onze kerkdiensten bij te wonen.  Toch zijn we in deze bijzondere tijd verplicht maatregelen  te nemen zodat afstand tussen bezoekers gewaarborgd is.

De kerk is momenteel zodanig ingedeeld dat er minimaal 1,5 m afstand tussen andere bezoekers  is.  Dat betekent tegelijkertijd dat er minder plaatsen beschikbaar zijn dan normaal gesproken. Om die reden vragen we u dan ook van te voren een plaats te reserveren (samen met uw gezinsleden). Natuurlijk kunt u ook gewoon komen op zondagochtend zonder te reserveren maar voor ieders veiligheid kan het voorkomen dat de kerk toch al vol zit.

Kies hieronder met hoeveel personen u graag wilt komen. Reserveren kan tot zondagmorgen 07.45 uur.

Reserveringen

Deze dienst is volgeboekt.