Diensten vanuit Sint Piterkerk rond kerst

Het besluit van de kerkenraad om alleen online diensten te houden, zonder publiek, betekent voor de komende Kerstdiensten het volgende:

Donderdag 24 december 19.00 uur: Kinderkerstavond

De Zoeker van Grou zet zijn zoektocht voort in de kerstnacht. Hij komt langs alle bekende figuren uit het kerstverhaal. Hij doet dat niet in een live dienst in de kerk, maar online, via Zoom. Zo komt hij via de computer en internet bij alle hoofdrolspelers aan huis. Deze ontmoetingen worden gefilmd en vormen samen met liederen de kinderkerstzoomviering, die vanaf 19.00 uur te zien valt via de website: www.sintpiterkerk.nl.

Donderdag 24 december 22.00 uur: Kerstnachtviering

Deze sfeervolle kerstnachtviering met bekende kerstliederen gezongen door voorzangers en medewerking van enkele instrumentalisten is dankzij een live stream te volgen via www.sintpiterkerk.nl.

Voorganger is ds. Helmer le Cointre en Carl Visser bespeelt de vleugel en het orgel.

Vrijdag 25 december 10.00 uur: Viering Kerstmorgen

Een feestelijke kerstmorgendienst met voorzangers en muziek en het virtuele kerstkoor van Grou, dat ‘Komt allen tezamen’ samen zingt via het internet. Ook deze dienst is zonder publiek, maar live te volgen via de website: www.sintpiterkerk.nl. Voorganger is ds. Helmer le Cointre en Carl Visser bespeelt de vleugel en het org